Airco Tilburg

Airco kopen inclusief montage? Dan bent u bij SE AirCool aan het juiste adres. Hoewel we een nog relatief jonge onderneming zijn, hebben we al een stevige positie in de markt weten te bemachtigen. Bij ons kunt u uiteraard ook een airco kopen inclusief montage. Als u zaken met ons doet, weet u zeker dat u een perfecte airco geleverd en gemonteerd krijgt én dat u snel geholpen wordt. U kunt al binnen een maand rekenen op uw airco.

Airco Tilburg

Twee jaar gratis onderhoud aan uw airco in Tilburg

Kiest u voor onze producten en dienstverlening, dan krijgt u de beschikking over een airco die wij de eerste twee jaar gratis onderhouden. Is er sprake van een kleinere unit, dan kan gebruik gemaakt worden van de al aanwezige elektra en we garanderen dat we uw airco in Tilburg leveren binnen een maand. Daarmee onderscheiden we ons nadrukkelijk, want er zijn behoorlijke wachtlijsten ontstaan in de branche. Als u voor ons kiest, hoeft u echter nooit lang te wachten op uw airco in Tilburg. Wij zijn actief in de regio Hoeksche Waard, Utrecht, Dordrecht en met name Brabant. Bent u woonachtig in dit gebied? Dan doet u nooit tevergeefs een beroep op ons.

Kiest u voor LG, Mitsubishi of Haier?

We bieden airco’s van alleen de beste kwaliteit. Daarbij kunt u kiezen uit de merken LG, Mitsubishi en Haier. Alle drie de merken hebben zo hun voordelen. Mitsubishi werkt bijvoorbeeld met de meest geavanceerde warmtepomptechnologie ter wereld en biedt met de airco ook de beste verwarming die denkbaar is. LG is een merk dat borg staat voor de meest stille units op de markt. Het is bovendien de enige aanbieder die maar liefst tien jaar garantie geeft op de compressor. Haier biedt airco’s met de beste prijs-kwaliteitverhouding aan. Dit merk maakt overigens gebruik van bepaalde onderdelen van Mitsubishi. Kortom, voor het kopen van een airco in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres.

Nu al een goede naam opgebouwd

Bestelt u een airco in Tilburg uit ons assortiment, dan kunt u meteen een service en onderhoudscontract afsluiten. Zo verlengt u de garantietermijn naar vijf jaar. Onze inspecteurs komen graag bij u langs. Bij SE AirCool hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Sinds onze start in 2020 hebben we binnen een korte tijd al een behoorlijke naam opgebouwd en daar zijn we trots op. Het is het persoonlijk contact, de expertise, de uitstekende producten en de snelle service die veel mensen aanspreekt.