Airco Dordrecht

Het is al normaal geworden dat wanneer u een airco koopt en die wilt laten monteren, u rekening dient te houden met een lange wachttijd. Dat geldt echter niet als u voor onze producten en diensten kiest. Koopt u een airco in Dordrecht bij ons, dan garanderen we dat we de airco binnen een maand hebben gemonteerd. En zo bieden wij u nog veel meer voordelen. Maak er gebruik van!

Airco Dordrecht

U kunt 24/7 op onze ondersteuning rekenen

Wij onderhouden uw airco in Dordrecht gedurende de eerste twee jaar gratis. De expertise van onze specialisten is groot en ze zijn u graag en altijd van dienst. Zo kunt u bijvoorbeeld een beroep doen op onze 24/7 pechhulp. Voor een airco in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Als u voor ons kiest, dan weet u zeker dat het allemaal uitstekend in orde komt met uw binnenklimaat.

De beste airco in Dordrecht van LG, Mitsubishi en Haier

Bij SE AirCool werken we met de merken LG, Mitsubishi en Haier. Alle drie de merken bieden kwaliteit. Zo staat de airco van LG bekend om haar stille airco’s. Bovendien is LG het enige merk dat maar liefst tien jaar garantie biedt op de compressor. Ook de airco van Mitsubishi staat bekend als uitstekend, niet in de laatste plaats vanwege de warmtepomptechnologie die beschouwd wordt als de beste ter wereld. Haier daarentegen, staat weer bekend om de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Haier maakt overigens gebruik van een aantal onderdelen van Mitsubishi.

We bouwen graag een warme band met onze klanten op

Ook onze service staat hoog aangeschreven. We hechten aan het opbouwen van een warme band met de klant en kiezen altijd voor persoonlijk contact. Als u een airco in Dordrecht bij ons bestelt, regelen wij alles voor u. Wij zullen de airco zowel plaatsen als leveren. Het is een werkwijze die mensen aanspreekt. Overigens kunt u de airco in Tilburg extra verzekeren door te kiezen voor een service en onderhoudscontract. Op die manier verlengt u de garantieperiode tot vijf jaar.

Persoonlijke benadering, service en snelheid

Airco kopen inclusief montage? SE AirCool is hét bedrijf geworden door wie mensen hun airco in Dordrecht laten plaatsen. Binnen een relatief korte tijd hebben we een stevige positie in de markt weten te bemachtigen. Dat heeft alles te maken met de geleverde kwaliteit en onze persoonlijke benadering en service. En uiteraard met de snelheid, want wij begrijpen dat u liever niet in de hitte zit. En daarom garanderen wij dat we uw airco in Dordrecht al binnen één maand geplaatst hebben.