Over SE AirCool

SE AirCool is opgericht op 16 november 2020, en is in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio.

Airconditioning is de laatste jaren erg gewild. Het wordt warmer en warmer, en in de meeste huizen is het in de zomer niet meer uit te houden. Hierdoor zijn de wachtrijen bij veel installeringsbedrijven ontzettend lang geworden. In april staat het vaak tot augustus al helemaal vol gepland.

Daarnaast zorgt dit er voor dat er lang gewacht moet worden om überhaupt een reactie te ontvangen, en kunnen bedrijven het zich veroorloven om de service te laten schieten.

Wij willen er voor zorgen dat de klant zo goed als mogelijk geholpen wordt. Klant is bij ons echt nog koning. 

Zo vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Een airco kopen is niet niks, en brengt vaak veel vragen op. Wij zijn er om u van de antwoorden op die vragen te voorzien. Wees dus niet bang om contact met ons op te nemen, daar zijn we tenslotte voor.

Om er zeker van te zijn dat we de beste service kunnen bieden hebben wij een aantal richtlijnen die we aanhouden.

  • Wij streven er altijd naar om installatie binnen een maand te realiseren.
  • Of het gaat om een vraag, offerteaanvraag of een klacht, binnen 24 uur heeft u reactie. Klik hier om contact met ons op te nemen.
  • 7 dagen per week pech hulp.
  • Standaard twee jaar garantie.
  • Een onderhoudscontract voor €135,- per jaar, ongeacht het aantal airco's. Hierbij wordt de garantie ook verlengd tot 5-10 jaar, afhankelijk van het model.

We weten hiermee bijna zeker je goed geholpen te hebben. Als dat zo is, laat het weten met een review op Google. Je zou ons, en andere klanten, hier enorm mee helpen. Is er toch nog iets dat verbeterd kan worden? Dan horen we dit ook graag. Stuur dan een mail naar administratie@se-aircool.nl